gradimo povjerenje

O nama

Tri desetljeća iskustva

Tvrtka smo u privatnom vlasništvu, osnovana 22.07.1992. god pod nazivom MS design d.o.o. od kada uspješno djelujemo i stvaramo u raznim obrtničkim djelatnostima i inženjerskim izazovima. Osim samog tuninga na osobnim vozilima privukli smo dosta medijske pozornosti uspješnim izvedbama cabrio konstrukcija na šasijama legendarne VW Bube.

Osim u tuning-u okušali smo svoju kreativnost i potrebu za tehničko-dizajnerskim izazovima kroz dugi niz godina i u proizvodnji solarnih kolektora sa pripadajućom opremom te kroz potražnju tržišta konačnici smo se formirali u proizvodnji opreme za sanitetska vozila, termoformiranje ABS sanitetskih obloga, preradu i uređivanje vozila za hitni i medicinski prijevoz što nam je trenutno glavni posao tvrtke.

Nastavno na isto 01.04.2016 osnovana je nova tvrtka zbog specifičnosti posla pod nazivom MS ambulance d.o.o. pod kojim imenom društvo i danas djeluje, nakon čeka smo MS design zatvorili.

Nekad MS design d.o.o. sada MS ambulance d.o.o. isključivo je bazirala svoj uspjeh na visokom stupnju inovativnosti i posebnosti svojih proizvoda, a u kombinaciji sa znatnim postotkom vlastite proizvodnje postignuta je iznimna konkurentnost i uspješnost na tržištu.

Unutarnja organizacija je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika. Posao je interesantan, izazovan i zanimljiv zbog kreativnosti u radu i rada sa najnovijim tehnologijama, metodologijama i praksama u izradi i razvoju završnog proizvoda.

Timski rad, međusobna podrška, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Što u konačnici tvrtki daje poslovnu snagu sigurnost i fleksibilnost u najvećim poslovnim izazovima.

Zajednički cilj svih djelatnika teži savjesnoj, pedantnoj i kvalitetnoj konačnoj izvedbi završnog proizvoda sa ciljem postizanja vrhunskog rezultata sa odgovornim i detaljnim osvrtom na najmanji mogući detalj u procesu proizvodnje.

Uz višekratnu kontrolu kroz proces sustava ISO 9001:2008 postižemo stalni napredak u poslovanju i usavršavanju kvalitete samog proizvoda i postizanja smislene uporabne vrijednosti gotovih proizvoda.

Mario Medvidović vlasnik je i osnivač navedenih društava. Rođen u Sarajevu 29.07.1968. godine završio studij u Zagrebu kao inženjer građevinarstva. Živi i radi u Jagodnom od samog početka djelovanja tvrtke MS design te sada MS ambulance d.o.o.

Tvrtka osim uhodanog posla sa vozilima hitnog medicinskog prijevoza u svojem proizvodnom asortimanu od značajnih proizvoda ima u ponudi proizvodnju mobilnih kuća za turizam pod brendom MS mobile HOME te proizvodnju SIP panela pod brendom MS SIP paneli / montažna gradnja. Uz suradnju sa poslovnim suradnicima i kooperantima vršimo gradnju i montažu montažnih obiteljskih kuća u tehnologiji SIP panela.

Pred nama su veliki planovi i izazovi kojima se veselimo.

Osnivač:

Ing. građ. Mario Medvidović